Zoeken in deze blog

dinsdag 12 februari 2008

Pessimistisch voorjaar

"Feeling Down, Need Happy Music"

Na het zien van Holland Sport van gisteravond, zit ik toch na te denken over de aankoop van zo'n Wake-up Light van Philips te kopen. Vooral nu, in de nawinter, merk ik dat ik wat extra energie in de ochtend kan gebruiken. En als ik dus rustig wakker kan worden met zo'n lamp... Waarom niet?

Na de weersverwachting van een collega gehoord te hebben, blijkt nu ook nog dat het komende weekend weer echt winter-koud wordt. Temperaturen lager dan -5 zijn niet uit te sluiten... Dag krokussen, dag sneeuwklokjes. Alles wat nu uitgelopen is door het warme weer zal een snelle dood sterven.

Dat maakt mij nu weer pessimistisch...

En daarom... Onder het motto "Feeling Down, Need Happy Music"

Laat hier je tips voor Happy Music achter. Disco, funk, 80's, 90's, Top 40?

:: Roel ::

Gerelateerd:Geen opmerkingen:

WeerOnline WeerNieuws