Zoeken in deze blog

donderdag 11 oktober 2012

Parkeren bij NS Station #Rhenen: altijd een probleem!

Vanmiddag, toen ik bij m'n auto kwam, vond ik dit briefje onder de voorruit. Of ik alsjeblieft in het vervolg in de vakken wil parkeren? Dan mogen ze de vakken eerst eens groter maken want zoveel auto's staan in twee vakken geparkeerd! Dat ze daar ook maar eens voor gaan bekeuren. Ik doe al zo m'n best goed voor het milieu te zijn door met de trein vanaf Rhenen naar Driebergen-Zeist te reizen.
Voortaan dus:
  • eerder op het station zijn om een vrije parkeerplek binnen de lijnen in te nemen
  • voorkomen dat ik te laat ben, en dus 200m moet lopen vanaf m'n parkeerplek naar de trein
  • en dat laatste vooral voorkomen als het regent/sneeuwt

    RJ

    Gerelateerd:  • Geen opmerkingen:

    WeerOnline WeerNieuws