Zoeken in deze blog

vrijdag 17 augustus 2007

Mijn eerste reactie ;-)

Hallo,

Ik werd afgelopen week erop geattendeerd dat ik m'n weblog niet up-to-date hield. Er had namelijk iemand een reactie geplaatst op een artikel daterend van 23 juli.
Tja, dat is inderdaad alweer bijna 1 maand geleden. Dat is langer dan ik gedacht had.

Mijn bedoeling is altijd geweest om hier een wekelijks iets van te maken om zo alle frustraties en bedenking van me af te schrijven.

Nu maar weer eens wat bedenken om over te schrijven ;-)
Het kan zoveel zijn: De Opruiming, De Verhuizing, M'n Verjaardag...
Even in reverse-order:

M'n Verjaardag
Even voor de duidelijkheid: ik stel het grootst vieren van m'n verjaardag uit totdat ik goed en wel verhuisd en ingericht ben. Het bleek voor vrienden toch lastig om in het weekend tijd te vinden langs te komen om samen met me m'n 33ste verjaardag te vieren.

De Verhuizing
Ik heb vanaf maandag 8 oktober 3 weken vrij genomen om alles geschilderd, verhuisd en ingericht te krijgen. Misschien de laatste week nog enkele dagen echt vakantie :-D

De Opruiming
Opruimen is nooit m'n sterkste kant geweest, aangezien opruimen ook meestal betekent eerst meer rotzooi maken om dingen te ordenen en daarna "deze orde" prioriteren en opruimen. Maar goed, we zullen zien hoever we komen ;-)

Alle hulp is van harte welkom

:: Roel ::

Gerelateerd:Geen opmerkingen:

WeerOnline WeerNieuws