Zoeken in deze blog

donderdag 19 juli 2007

Alweer 2 weken later...

Het is alweer 2 weken later...

Het blijft lastig kiezen uit zoveel mogelijkheden wat hypotheken betreft. En ik ben al zo'n "slechte kiezer". Ga ik sparen of beleggen? Neem ik een hypotheek voor 10, 20 of 30 jaar? Neem ik een extra hypotheekbescherming voor als ik arbeidsongeschikt raak? Hmmm... keuzes, keuzes, keuzes.

Van Houtenstraat 30


Ik hoop zeer snel de financiering rond te krijgen want op 2 augustus moet de bankgarantie afgeleverd zijn.
Nu verwacht ik niet al te veel problemen maar toch... Het wordt krap, denk ik.

Daarna wordt het tijd de boel thuis op te ruimen en dozen te verzamelen. De eerste adreswijzigingen zijn al de deur uit. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen ;-)

Wish me good luck!

:: Roel ::

Gerelateerd:Geen opmerkingen:

WeerOnline WeerNieuws